Ga naar de inhoud

Bouwkundige opnames

Hoewel de aannemer er alles aan doet om zo voorzichtig mogelijk te werk te gaan, is een bouwproces vrijwel nooit geheel zonder risico.

De juiste stap om te beginnen is het laten uitvoeren van een bouwkundige opname. Een bouwkundige opname is een opname door middel van foto’s en tekst van alle aanwezige bouwkundige gebreken aan een pand of object.

Om deze bouwkundige opnames in te plannen krijgt u op korte termijn een brief van Hanselman groep. Hierin staat uitgelegd welke werkwijze wordt toegepast en kunt u een afspraak maken.

Werkwijze

De deskundige en objectieve opname-experts inventariseren, omschrijven en fotograferen de aanwezige bouwkundige gebreken van de objecten. In een gedetailleerd rapport wordt deze informatie vastgelegd door middel van beeld en tekst. Dit rapport kan onder meer worden gebruikt als bewijsstuk om een discussie over een schade(claim) achteraf te voorkomen.

Hanselman Groep biedt ook de mogelijkheid voor het openen van een schadeloket voor omwonenden. Via de website www.meldjeschade.nl kan een omwonende eenvoudig een schade melden. Hanselman Groep zorgt vervolgens voor het correct behandelen van de melding. Wij ontzorgen hiermee de aannemer en nemen hem veel extra werk uit handen.

Voor meer informatie kunt u naar de website: www.hanselman.nl