Ga naar de inhoud

Uitnodiging inloopavond

Beste bewoner(s),

Op 25 oktober 2021 heeft u een brief van gemeente Rheden ontvangen over het opknappen van de Oranjebuurt. Dit betekent dat er in uw straat werkzaamheden plaatsvinden zowel onder als boven de grond. Gemeente Rheden heeft op basis van uw eigen inbreng, het programma van eisen en vanuit wet- en regelgeving een schetsontwerp opgesteld. Deze willen wij graag met u delen!

Uitnodiging inloopavond
Om u als bewoner goed te informeren, organiseren wij op woensdag 30 maart 2022 een inloopavond. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met een deel van het projectteam. Wij vertellen u graag meer over het huidige schetsontwerp en de planning. Tevens kunt u ook reacties/opmerkingen op het ontwerp maken. Alleen samen kunnen wij uw buurt mooier maken!

Datum: Woensdag 30 maart 2022
Waar: Theothorne te Dieren
Tijdstippen: Vrij inlopen tussen 18.00 uur en 21.00 uur

Op de volgende momenten wordt er een korte toelichting gegeven op de totstandkoming van het schetsontwerp. Deze presentatiemomenten vinden plaats op 18.30 uur en om 19.45 uur.

Digitaal reageren
Op maandag 28 maart 2022 wordt het schetsontwerp digitaal gepubliceerd op de projectwebsite www.oraniebuurtmee.nl. Bent u niet in de gelegenheid om de inloopavond bij te wonen, geef dan uw reactie digitaal via de projectwebsite onder’schetsontwerp’.

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk op vrijdag 8 april 2022.