Ga naar de inhoud

Uitnodiging tweede inloopavond

Beste bewoner(s),

Op 30 maart 2022 hebben wij de schetsontwerpen van de Oranjebuurt aan u gepresenteerd. Alle vragen en/of opmerkingen hebben wij zorgvuldig behandeld en voorzien van een reactie en verwerkt tot één overzichtelijk document. Dit document kunt u inzien via de projectwebsite www.oranjebuurtmee.nl.

Uitnodiging inloopavond

Om u als bewoner goed te informeren, organiseren wij op woensdag 22 juni 2022 een inloopavond. Wij vertellen u graag meer over het huidige voorlopige ontwerp en de planning. Tevens kunt u ook reacties/opmerkingen op het ontwerp maken. Alleen samen kunnen wij uw buurt mooier maken!

Datum: Woensdag 22 juni 2022
Waar: Theothorne te Dieren
Tijdstippen: Vrij inlopen tussen 18.30 en 21.00 uur
Tijdens twee momenten wordt er een korte toelichting gegeven op de totstandkoming van het voorlopig ontwerp. Deze presentatiemomenten zijn om 19.00 uur en om 20.00 uur.

Digitaal reageren

Vandaag (maandag 20 juni 2022) is het voorlopig ontwerp digitaal gepubliceerd op de projectwebsite www.oranjebuurtmee.nl. Bent u niet in de gelegenheid om de inloopavond bij te wonen, geef dan uw reactie digitaal via de projectwebsite onder ‘voorlopig ontwerp’ (zichtbaar vanaf 20 juni).

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk op maandag 27 juni 2022 12:00 uur.

Meer groene daken!

Een aantal buurtbewoners heeft het plan bedacht om de platte daken van schuurtjes, uitbouwen, erkers en garages te vergroenen door groene daken.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden, kom dan tijdens de inloopavond bij ons langs. Wij staan er samen met een specialist van “meer groene daken”, die u onder andere een vrijblijvende offerte kan aanbieden.